Carbon Cartridge 300 Bar - ID: A047766

MammutCarbon Cartridge 300 Bar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Carbon Cartridge 300 Bar från Mammut

Carbon Cartridge 300 Bar passar dig som vågar åka off-piste och vill prioritera säkerheten. Komplettera din lavinryggsäck med 300-bar. Patronen är förpackad i extremt lätt kolfiber som uppfyller de mest krävande kraven. När den fylls väger den bara 310 gram, vilket är cirka 50% mindre än en stål- eller aluminiumpatron. Patronen är en väsentlig del av lavin airbagsystemet och måste beställas separat. Den är avsedd för försäljning i Europa och måste fyllas på av tillverkaren efter eventuell tömning.
 • Kolpatron fylld med kväve 
 • Kompatibel med Removable Airbag System (R.A.S.) och Airbag System samt med Snowpulse® lavin airbags från vintersäsongen 2011-2012

Egenskaper för Carbon Cartridge 300 Bar:
Vikt: 310 g
Under sina hela 150 år i branschen har schweiziska Mammut hunnit etablera sig som dedikerade till sin slogan “By mountaineers for mountaineers”. Kläder och utrustning i riktigt bra kvalitet har gjort Mammut poppis.

Mer från Mammut

Visa alla Ryggsäckstillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!