Togir 3 Slide - ID: A080583

MammutTogir 3 Slide

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Togir 3 Slide från Mammut

Togir 3 Slide r en mångsidig alpinklättringssele från Mammut som har en kombination av Split Webbing och lamineringsteknik för maximal komfort, optimal rörelsefrihet och låg vikt. Den är perfekt för långa äventyr på klippor och i blandad terräng. Utrustad med justerbara benslingor kan selen snabbt anpassas till olika aktiviteter. De fyra säkert fastsatta växelöglorna ger tillräckligt med utrymme för klättringsutrustning och för is- och blandklättring kan ytterligare fyra isskruvkarbiner läggas till.
Egenskaper för Togir 3 Slide:
Vikt: 430 g
Under sina hela 150 år i branschen har schweiziska Mammut hunnit etablera sig som dedikerade till sin slogan “By mountaineers for mountaineers”. Kläder och utrustning i riktigt bra kvalitet har gjort Mammut poppis.

Mer från Mammut

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!