Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

Wall Rider - ID: A080586

MammutWall Rider

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wall Rider från Mammut

Wall Rider är en ultralätt klätterhjälm i toppklass från Mammut som har ett EPP-skal och ett minimalistiskt justeringssystem. Förutom de utmärkta dämpningsegenskaperna hos EPP-plasten, är hjälmskalet också förstärkt med ett robust hårt skal för att garantera maximal säkerhet. Wall Rider är utrustad med många generösa ventilationsöppningar för att hjälpa klättrare att hålla huvudet svalt under knepiga passager. Den fantastiska passformen och det individuellt justerbara justeringssystemet säkerställer att hjälmen sitter säkert på plats på huvudet. Det finns också två clips och en elastisk rem för att fästa en lampa säkert på hjälmen.
 • EN 12492 standard
Egenskaper för Wall Rider:
Kön: Unisex
Justerbar: Ja
Vikt: 195 g
Under sina hela 150 år i branschen har schweiziska Mammut hunnit etablera sig som dedikerade till sin slogan “By mountaineers for mountaineers”. Kläder och utrustning i riktigt bra kvalitet har gjort Mammut poppis.

Mer från Mammut

Visa alla Klätterhjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!