Meindl

-
Meindls ledord är innovation, tradition, kvalitet och hantverk. I över trehundra år har familjen Meindl tillverkat skor i byn Kirchanschöring i södra Tyskland. Det är inte mindre än nio generationer av skomakare och idag är det bröderna Lars och Lukas Meindl som driver verksamheten. Meindl kanske främst förknippas med vandrings- och jaktkängor men i sortimentet hittar du mer än dessa typer av skor. På Outnorth hittar du vandringskängor och skor i olika modeller och utföranden beroende på dina behov.

Meindl

(23 produkter)

Rätt skor för dina äventyr

Det är viktigt att du investerar i rätt skor för dina aktiviteter. Meindl vet hur tuff terräng kan se ut och designar skor som klarar av varierande väder och markförhållanden. Vill du vara säker på att hålla fötterna torra kan du exempelvis välja ett par skor eller kängor i Gore- Tex. I sortimentet finns kängor som inte bara är utmärka till exempelvis jakt utan populära yrkesskor för väktare, polis och militär.

Hitta din favorit

Ge dig själv lite tid att kolla igenom sortimentet. Fundera över vid vilka tillfällen du behöver skorna och läs sedan igenom produktbeskrivningarna för varje enskild sko. På så sätt kan du vara säker på att du hittar rätt känga för ditt ändamål.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!