Badile - ID: 4290

MeindlBadile

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Badile från Meindl

Genuin läderkänga med något lägre skaft. Meindl Badile är slitstark, snygg och skön. Meindl Badile är en genuin känga med något längre skaft. Givetvis äkta läder och en vibramsula. Bra stabilitet med andra ord. Passar både till vandring och andra friluftsaktiviteter men är precis lika snygg att ha i stan. Tycker vi i vilket fall. Badile har dubbelsömnad, dvs att skaftet och sulan är ihopsydd med två separata sömmar, vilket gör att kängan blir mer slitstark och hänger med dig länge, länge. Skaftet är fodrat upptill och sitter riktigt skönt.
 
Egenskaper för Meindl Badile:
Vikt: 750 g (8)
Material i skaft: 100% Sil-Nubuck läder
Material invändigt: 100% läder
Invändig sula: AIR-ACTIVE® SOFT PRINT {drysole}
Sula: Meindl Multigriff® by Vibram® med luftkuddar
Meindls ledord är innovation, tradition, kvalitet och hantverk. I över trehundra år har familjen Meindl tillverkat skor i byn Kirchanschöring i södra Tyskland. Det är inte mindre än nio generationer av skomakare och idag är det bröderna Lars och Lukas Meindl som driver verksamheten. Meindl kanske främst förknippas med vandrings- och jaktkängor men i sortimentet hittar du mer än dessa typer av skor. På Outnorth hittar du vandringskängor och skor i olika modeller och utföranden beroende på dina behov.

Mer från Meindl

Visa alla Vandringskängor

 • Miljö och etik

  Blank
  Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 

  Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex.

  Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!