Klosters identity - ID: A005475

MeindlKlosters identity

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Klosters identity från Meindl

Klosters Identity är den ganska unik känga från Tyska Meindl. Och med unik menar vi att den är både sällsynt, och faktisk identifierbar hela vägen tillbaka till vilken hud materialet kommer ifrån. Allt detta för att du ska kunna välja en förstklassig produkt som garanterat håller vad den lovar i form av miljöhänsyn och kvalitet.  Egenskaper:
Unikt id.nummer i skaftet på varje känga
Anilinläder som har kvar lädrets naturliga struktur och känsla
Invändigt fodrad med krom-fritt läder
Meindl Multigrip 3 sula från Vibram
Klassiskt dubbelsömmad konstruktion
Skön dämpning
Lämplig för trekking och lång vandring i lätt till medelsvår terräng
Vikt: 740 gram
Herrmodell
 
Meindls ledord är innovation, tradition, kvalitet och hantverk. I över trehundra år har familjen Meindl tillverkat skor i byn Kirchanschöring i södra Tyskland. Det är inte mindre än nio generationer av skomakare och idag är det bröderna Lars och Lukas Meindl som driver verksamheten. Meindl kanske främst förknippas med vandrings- och jaktkängor men i sortimentet hittar du mer än dessa typer av skor. På Outnorth hittar du vandringskängor och skor i olika modeller och utföranden beroende på dina behov.

Mer från Meindl

Visa alla Vandringskängor

 • Miljö och etik

  Blank
  Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 

  Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex.

  Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!