Revolution Sock - ID: A005957

MeindlRevolution Sock

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Revolution Sock från Meindl

Extra torra och fräscha strumpor! Merinoullstrumpor från Meindl som ger dig torra, varma fötter genom att skapa en bättre luftfuktighet som transporterar ut fukten till utsidan. Med patenterade ventilationskanaler på undersidan, sömlöshäl, extra resårstickning runt fotled med skydd för fotknöl och har enmjuk resår utan gummitrådar i skaftavslutet. Storleksguide:S: 36-39M: 40-43L: 44-47  Revolution Sock Dry är en strumpa som ger dig torra och varma fötter genom
en bättre luftfuktighet som transporterar ut fukten till utsidan. De är
tillverkade i merinoull och torr fiber som gör dem lättskötta och
slitstarka. Med patenterade ventilationskanaler på undersidan, sömlös
häl, extra resårstickning runt fotled med skydd för fotknöl och har en
mjuk resår utan gummitrådar i skaftavslutet.

 

Material:
44% new merino wool
26% polypropylene
23% polyamid
5% cotton
2% elastan
Meindls ledord är innovation, tradition, kvalitet och hantverk. I över trehundra år har familjen Meindl tillverkat skor i byn Kirchanschöring i södra Tyskland. Det är inte mindre än nio generationer av skomakare och idag är det bröderna Lars och Lukas Meindl som driver verksamheten. Meindl kanske främst förknippas med vandrings- och jaktkängor men i sortimentet hittar du mer än dessa typer av skor. På Outnorth hittar du vandringskängor och skor i olika modeller och utföranden beroende på dina behov.

Mer från Meindl

Visa alla Vardagsstrumpor

 • Miljö och etik

  Blank
  Miljö: Skorna tillverkas med så lite användning av kemikalier som möjligt. Garvas med enbart vatten, inga kemikalier som det oftast är i skinngarverier. 

  Djur: Meindl äger själva bondgårdarna och kunderna kan spåra exakt vilka djur och vilket garveri som använts vid just deras skors tillverkning. Ullen som finns i vissa foder köps från Gore-Tex.

  Etik: Nästan alla skinnprodukter tillverkas i Tyskland, och tyska lagar följs. Vissa skor tillverkas i Kina.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!