Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Project - ID: A033215

MetoliusProject

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Project från Metolius

Project från Metolius är en kompakt och prisvärd greppbräda med ett bra utbud på grepp. Greppen är placerade längs en bred båge som sluttar utåt nedåt för bättre ergonomi och reducerad skaderisk. Project har CAD / CAM master för perfekt symmetri och finkornig yta som är skonsam mot huden. Oavsett om du är nybörjare eller en inbiten fantast, är träningstiden väl investerad tid som gör att du lyckas vid klipporna! När du köper en Project får du också en träningsguide med omfattande instruktioner och upphängningsanordning. Dimensioner: 622 mm x 152 mm
Hos Metolius är klättring passionen och fokus ligger på att formge och producera den säkraste och bästa klättringsutrustningen.

Mer från Metolius

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!