Simulator 3D - ID: A033216

MetoliusSimulator 3D

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Simulator 3D från Metolius

Simulator 3D är en uppdatering av Metolius mest populära greppbrädor. Simulator 3D har en finkornig yta som är skonsam mot huden och en ergonomisk utformning med CAD/CAM master för perfekt symmetri. Med Simulator 3D finns många olika greppmöjligheter. Greppen är placerade längs med greppbrädan som sluttar utåt nedåt vilket ger en bra ergonomi och reducerar risken för skador. Oavsett om du är nybörjare eller en inbiten fantast, är träningstiden väl investerad tid som gör att du lyckas vid klipporna! När du köper en Simulator 3D får du också en träningsguide med omfattande instruktioner och upphängningsanordning. Dimensioner: 711 mm x 222 mm
Hos Metolius är klättring passionen och fokus ligger på att formge och producera den säkraste och bästa klättringsutrustningen.

Mer från Metolius

Visa alla Klättring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!