Minimeis G3 - ID: A036680

MinimeisMinimeis G3

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Minimeis G3 från Minimeis

Minimeis G3 är en innovativ norsk uppfinning som gör det lättare att bära ditt barn på axlarna. Perfekt för nyfikna barn som vill se världen från ditt perspektiv! Minimeis G3 går att vika ihop, så den är lätt att ta med på resan, promenaden, semestern eller vart  du än ska. Du bär barnet i en bekväm och naturlig position då barnets vikt vilar på dina axlar likt en ryggsäck. Passar barn från 6 månader till 5 år.
Egenskaper för Minimeis G3:
Vikt: 1600 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 30 x 10 x 40 cm
Höftbälte: Nej
Ställbar rygglängd: Nej
Stigbyglar: Nej
Solskydd ingår: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Utrymme för packning: Nej
En idé startade en varm sommardag för några år sen. Det ledde till en lång process av hårt arbete där Minimeis försökte få fram den ultimata barnbärstolen. Idag kan ditt barn sitta säkert på dina axlar med ett 9-punktsbälte och få njuta av synen av världen - tryggt och säkert!

Mer från Minimeis

Visa alla Barnbärstolar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!