Mons Royale

-
Mons Royale är ett Nya Zeeland-baserat klädmärke som specialiserat sig på att designa högkvalitativa merinoullskläder för sportentusiaster. Varumärket grundades 2009 och är stolta över sina hållbara tillverkningsmetoder och engagemang för att använda etiskt framställda material. Mons Royales produkter är kända för sin exceptionella värme, andningsförmåga och fukttransporterande egenskaper, vilket gör dem till det perfekta valet för friluftsäventyrare som letar efter bekväma och funktionella kläder.

Mons Royale

(66 produkter)

Underställ i fina färger

På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av Mons Royale produkter för både herr och dam. Välj bland underställ, underkläder, mössor och strumpor. Med Mons Royale som understa lager på fartfyllda aktiviteter behåller du garanterat värmen och stilen!

Bekväma kläder som inte kliar

Det finns inget värre än när mössan kliar i pannan eller tröjan sticker under skidjackan. Mons Royales kläder är gjorda av merinoull som är en mjuk naturfiber som inte kliar på huden. Därför kan du känna dig trygg med att bära dem närmst kroppen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!