Mons Royale

-
Vid Lake Wanaka i Nya Zeeland skapar Mons Royale funktionella och trendiga kläder. Kläder som är skapta för att bäras närmast kroppen, tillverkade av merinoull som hjälper till att hålla kroppen varm utan att svettas. Det är inte konstigt att Mons Royale bärs flitigt av världens främsta idrottare inom action sport - även Nya Zeelands Olympiska lag bär Mons Royale närmast huden. Gör som dessa duktiga idrottare och känn skillnaden en dag i skidbacken med underställ från Mons Royale.

Mons Royale

(78 produkter)

Underställ i fina färger

På Outnorth hittar du ett noga utvalt sortiment av Mons Royale produkter för både herr och dam. Välj bland underställ, underkläder, mössor och strumpor. Med Mons Royale som understa lager på fartfyllda aktiviteter behåller du garanterat värmen och stilen!

Bekväma kläder som inte kliar

Det finns inget värre än när mössan kliar i pannan eller tröjan sticker under skidjackan. Mons Royales kläder är gjorda av merinoull som är en mjuk naturfiber som inte kliar på huden. Därför kan du känna dig trygg med att bära dem närmst kroppen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!