Men's Samurai Short - ID: A042837

Kampanj

MoonMen's Samurai Short

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Samurai Short från Moon

Samurai Short från Moon är perfekt för klättring när det är varmt ute eller helt enkelt när du blir svettig inomhus. Samurai är lätt och snabbtorkande, och de kan stå emot vilken stenig terräng du än tar dig an. Herrstorlekar. Material
65% Polyester, 32% Bomull, 3% Elastan.
Egenskaper för Men's Samurai Short:
Huvudmaterial: Bomull/Syntet
Vindtäta: Nej
Antal fickor: 2 st
Stretch: Ja
Antal framfickor: 2 st
Moon är ett företag med sina rötter fast inbäddade i klättring. Efter att ha varit proklättare de senaste 20 åren och rest och klättrat med några av världens bästa klättrare, bestämde sig Ben Moon att han ville få något att säga till om i utformningen och stilen på klätterprodukterna som han regelbundet använde. Han ansåg att hans egen erfarenhet och det han hade lärt sig av andra skulle vara till nytta, inte bara för att utforma bättre klättringsprodukter, men också för att hjälpa människor att få ut mer av sin klättring.

Mer från Moon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!