Mora

-
Morakniv AB, tidigare Mora of Sweden AB, grundades år 2005 då Frosts Knivfabrik och KJ Eriksson slogs samman. Företaget är än idag familjeägt och knivarna görs i fabriken i Östnor, Mora. Morakniv® är en favorit bland friluftsentusiaster och ett välkänt varumärke som står för kvalitet och svenskt hantverk. Om du lever ett aktivt liv i skog och mark är Morakniv® väl värd pengarna.

Mora

(38 produkter)

En kniv för många tillfällen

Morakniv® är praktisk och finns i olika modeller och storlekar. Gillar du att fiska är en filékniv ett utmärkt redskap att ha med på fisketuren. Dra upp en abborre, filea den direkt och grilla den över lägerelden. Vill du ha en mer allround kniv hittar du flera olika modeller.

Klassisk kniv som aldrig går ur mode

Morakniv® är en klassiker som aldrig kommer bli omodern, oavsett vilken modell du väljer. Om det är din första och enda kniv du kommer att köpa är Morakniv® ett utmärkt val.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!