Mountain Hardwear

-
Mountain Hardwear grundades 1993 av ett par ikoniska outdoor-leverantörer. När de upptäckte att många varumärken tummade på kvalitén på produkter riktade mot mindre tekniskt kunniga friluftsmänniskor, bestämde de sig för att skapa Mountain Hardwear. Deras filosofi är att oavsett om du är en hobby- eller professionell äventyrare ska du få bra produkter med dig ut i vildmarken.

Mountain Hardwear

(63 produkter)

Friluftsprodukter av hög kvalitet

Produkterna i Mountain Hardwears sortiment håller hög kvalitet och är ett måste om du gillar att spendera tid utomhus på friluftsäventyr! I sortimentet hittar du bland annat sovsäckar med smarta funktioner, snygg design och sovsäckar som klarar riktigt kalla temperaturer. Önskar du en sovsäck som funkar flera årstider kan du välja en allround modell med impregnerat dun.

Favorit bland äventyrare

Du kommer snabbt upptäcka hur gediget konstruerade Mountain Hardwears produkter är. Med en passion för aktiva äventyr, oavsett om det är paddling, vandring eller fiske, har de skapat produkter som klarar av att hålla dig varm och torr så länge du vill.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!