Alpine Utensils - ID: A029814

MSRAlpine Utensils

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpine Utensils från MSR

Alpine Utensils från MSR är ett set med mångsidiga köksredskap som enkel viks ihop och tar väldigt liten plats i ryggsäcken. Spatel: naggad kant som skär igenom mjukt kött och ost
Sked: märkt med måttangivelser
Rivjärn/sil: rundad för att kunna sättas stadigt över en skål eller gryta för att sila. Hålen fungerar även som rivjärn.
Egenskaper för Alpine Utensils:
Mått LängdxBreddxHöjd 16,8x7,6x8,4 cm
Vikt: 80 g
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!