Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Alpinist 2 System - ID: A038797

MSRAlpinist 2 System

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Alpinist 2 System från MSR

Alpinisten 2 från MSR är ett koksystem som ger överlägsen styrka och lätt vikt på grund av hårdanodiserad aluminium. Alpinisten 2 ger den extra kapacitet du behöver för smältande snö och koka upp vatten snabbt. Ett komplett kok- och serveringssystem för två. Levereras komplett med dubbelväggsisolerade muggar och DeepDish ™ -plattor, vilket gör den idealisk för alpina stigningar eller långväga resor.
Egenskaper för Alpinist 2 System :
Mått LängdxBreddxHöjd 19.7 x 12.1 cm
Vikt: 640 g
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!