Bothy 2 - ID: A062282

MSRBothy 2

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bothy 2 från MSR

Bothy 2 från MSR är ditt skydd mot dåligt väder. Det här vindsäcken är fantastiskt att ha med på turer i vildmarken eller när du är ute och vandrar. Den har flera ventilationsöppningar för att hålla insidan bekväma, vattentäta golvklaffar som skapar torra områden för sittande och ett genomskinligt fönster för att hålla ett öga på vädret. Ultrakompakt och nästan viktlös, vilket gör att du gärna bär den med dig oavsett väderprognosen.
 • Passar upp till 2 personer
Egenskaper för Bothy 2:
Vikt: 0,37 kg
Packmått ca (längd x bredd x höjd): 17 x 13 x 13 cm
Yttertältsväv: Nylon
Tjocklek yttertältsväv: 30 D
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!