Emergency Home Water Filter - ID: A068959

MSREmergency Home Water Filter

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Emergency Home Water Filter från MSR

Emergency Home Water Filter är ett vattenfilter för hemmabruk från MSR som passar perfekt om du vill bygga ett komplett kris-kit att ha hemma. Filtret kan enkelt kopplas på direkt på kranen så att du kan få rent vatten på bara några ögonblick. Detta funktionella och slitstarka filer använder en 2-stegs filterfunktion för att ta bort bakterier, mikroplaster och andra skadliga patogener.
 • Helt tätad förpackning gör att filtret förblir fullgott även om du inte använder det under en längre tid
 • Effektivt mot: Bakterier (99.9999%), protozoer (99.9%) och partiklar (smuts, mikroplast). Uppfyller amerikanska EPA: s dricksvattenstandarder * och NSF-protokoll P231 teststandard för bakterier och protozer.
 • Made in USA
Egenskaper för Emergency Home Water Filter:
Max reningskapacitet i liter/minut: 1,5
Mått Längd x Bredd x Höjd: 190 x 42 mm
Vikt: 100 g
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Vattenrening

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!