Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Flex™ 4 Cook Set - ID: A038796

Kampanj

MSRFlex™ 4 Cook Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flex™ 4 Cook Set från MSR

Flex ™ 4 Cook Set från MSR är en högkapacitets, fullfunktionell koksystem för grupper om 4 eller mer. Inkluderar en stor, hardanodiserad 5,3l gryta och en 3,2L nonstick. Med detta kitet kan du fixa en fest för hela följet på resan, medan den kompakta och ihoppackningsbara konstruktionen gör setet till ett bra alternativ för större vandringsgrupp också. Inkluderar ett extra sillock för maximal effektivitet plus tallrikar och muggar för fyra.
Egenskaper för Flex™ 4 Cook Set:
Material: Aluminium
Vikt: 1670 g
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!