SuperFly with Autostart - ID: A029826

MSRSuperFly with Autostart

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SuperFly with Autostart från MSR

SuperFly with Autostart från MSR är ett litet och smidigt friluftskök med Multi-Mount™ som passar till de flesta gastuber världen över. Köket har ett hållbart stöd som ger ökad stabilitet för större grytor och stekpannor. Den breda flamman ger jämn värme och med den medföljande piezo-tändaren har du snabbt fått fyr på köket.
Egenskaper för SuperFly with Autostart:
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 3
Vindskydd: Nej
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Ja
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!