Thru-link Inline Microfilter - ID: A068958

MSRThru-link Inline Microfilter

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Thru-link Inline Microfilter från MSR

Thru-link Inline Microfilter är ett vattenfilter från MSR som du kan koppla ihop med ditt vätskesystem för att få renat vatten direkt. Konstruerad för att snabbt ge dig vätska under långa dagsturer. Filtret är kompatibelt med alla vätskesystem som använder sig av fiberteknik eller aktivt kol.
 • Effektivt mot: Bakterier (99.9999%), protozoer (99.9%) och partiklar (smuts, mikroplast). Uppfyller amerikanska EPA: s dricksvattenstandarder * och NSF-protokoll P231-teststandard för avlägsnande av bakterier och protozoer.
Egenskaper för Thru-link Inline Microfilter:
Max reningskapacitet i liter/minut: 1,5
Mått Längd x Bredd x Höjd: 190 x 42 mm
Vikt: 70 g
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Vattenrening

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!