Windburner Duo System - ID: A038806

MSRWindburner Duo System

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Windburner Duo System från MSR

MSR Windburner Duo System är ett vindsäkert, modulärt friluftskök för två personer, minimalistisk packning och snabbkokande måltider. Med en strålningsbrännarteknik i vindtålig, modulär design, erbjuder detta kökssystem den ultimata effekten för två personer. Kökets medföljande brännare och tryckregulator levererar snabbkokta måltider och snabbbryggt kaffe under utmanande förhållanden som kan sakta ner andra kök. Den medföljande 1,8 liter grytan är perfekt anpassad för två, och rymmer alla systemkomponenter för enkel packning. WindBurner Duo-köket passar alla WindBurner-köksredskap, som erbjuder en mängd olika matlagningsmöjligheter för att passa olika behov.
Egenskaper för Windburner Duo System:
Material: Aluminium
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 4,5
Vikt: 597 g
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Nej
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!