Windburner Group System - ID: A038807

MSRWindburner Group System

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Windburner Group System från MSR

Windburner Group System från MSR är ett vindtåligt, modulärt kökssystem för små grupper och goda måltider. Detta system passar vandrare och campare som drömmer om mer än frystorkade måltider WindBurner® Group Stove System ger en bättre matlagningsupplevels med sin prestanda även vid blåsiga och kalla förhållanden. Det vindtäta och tryckreglerade koksystemet har en 2,5 L kastrull för 2-4 personer och den är belagd med keramisk yta, vilket ger den non-stick prestanda och enkel rengöring. Kaminen är optimerad för alla WindBurner tillbehör, vilket möjliggör en rad olika matlagningsmöjligheterr. Det kompakta systemet får plats helt inuti kastrullen.
Egenskaper för Windburner Group System:
minsta koktid för 1 l vatten i minuter: 6,2
Vindskydd: Ja
Material: Aluminium
Vikt: 600 g
Bränsle: Gas
Piezo-tändare: Nej
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy i Seattle år 1969 med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

Mer från MSR

Visa alla Friluftskök

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!