MSR

-
MSR står för Mountain Safety Research och namnet i sig visar tydligt på vad för typ av produkter det handlar om - äventyrsutrustning med högsta säkerhet och kvalité. MSR startades i Seattle 1969 av ingenjören och bergsklättraren Larry Penberthy, med utgångspunkt i att skapa bättre och mer tillförlitlig utrustning. Sedan dess har MSR öppnat dörren till nya och bättre äventyr.

MSR

(121 produkter)

Utvecklat av äventyrare, för äventyrare


Bakom MSR står ingenjörer och passionerade äventyrare med utgångspunkt i egna erfarenheter. Mycket av tillverkningen sker fortfarande för hand under samma tak där de första idéerna utvecklades.Använder sin kunskap och innovationer till världsförbättring


Med MSR Global Health arbetar företaget med att utveckla innovationer för länder med mindre resurser. Idén är sprungen ur företagets hjälpverksamhet efter den stora tsunamikatastrofen i Sydostasien 2004. Samma innovationer som skapas för svåra utomhus- och äventyrsaktiviteter kan stöpas om för att kunna förbättra svåra förhållanden i fattigare områden med stora grundläggande mänskliga behov.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!