Muurikka

-
Matlagning med en äkta Muurikka stekhäll är mer än en bara en måltid - det är en upplevelse. Förutom tradtionella stekhällar står idag det finska varumärket Muurikka för mängd olika produkter och tillbehör för matlagning utomhus.

Muurikka

(60 produkter)

Matlagning utomhus är en upplevelse och ett äventyr i sig som passar lika bra på fjället som hemma på gården för dig som söker en mer naturnära matupplevelse även i vardagen. I Sverige åker grillen fram innan kälen gått ur marken, så att vi gillar matlagning utomhus är det ingen tvekan om. Har du inte provat kan du vara säker på att mat som lagas ute i naturen är något helt annat än hemma i köket, och är så mycket mer än att bara grilla. Med Muurikas matlagningsutrustning kan du ta matlagningen i det fria till helt nya nivåer.

Hög kvalité för alla årstider

Muurika är kända för sin höga kvalité och sägs kunna hålla i generationer för den som tar väl hand om sin utrustning. Muurikas högkvalitativa utrustning för matlagning kan användas under alla årstider. Skapa ditt eget sommarkök eller laga mat på över öppen eld mitt i vintern.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!