58 cm SET - ID: A044227

Muurikka58 cm SET

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 58 cm SET från Muurikka

Muurikka Set 58 består av en Muurikka 58 cm, gasbrännare, skyddspåse och Silava fett till ett mycket förmånligt pris! Muurikka 58 cm hällarna är svagt skålformade för att kunna behålla vätska. När du använder Muurikka stekhällar så undviker du smaken av flytande bränsle som ofta tyvärr är synonym med grillning. Tjockleken garanterar en jämn spridning av värmen. Muurikka 55 har en diameter på 58 cm med ca. 22 cm långa löstagbara ben. (ingår) Tillverkad av 3 mm tjockt varmvalsat stål.

Muurikka Gasbrännare D-400 är en gasolbrännare med vindskydd och ben. Två justerbara gasringar, passar till Muurikka 58cm.
 • Gasolförbrukning: 30 mbar 0,829 g/h
Muurikka Skyddspåse 58 cm håller matlagningsbesticken snygga och i ordning och skyddar övrig utrustning för sot och fett. Muurikka Skyddspåse lämpar sig för förvaring och transport av Muurikka-hällar.

Silava stekfett på tub som du kan använda både till matlagning, fettbehandling och underhåll av stekhällar, stekpannor, grytor och gasgrillar av järn eller gjutjärn.
Innehåller 110 gram 
 
Allt paketeras i samma kartong vilket är extra bra vid förvaring eller om grejerna ska ges bort i present.
 
Regulatorsetet som behövs för att koppla brännaren till din gasflaska är inte inkluderat i detta kit. 
Matlagning med en äkta Muurikka stekhäll är mer än en bara en måltid - det är en upplevelse. Förutom tradtionella stekhällar står idag det finska varumärket Muurikka för mängd olika produkter och tillbehör för matlagning utomhus.

Mer från Muurikka

Visa alla Kokkärl & Stekpannor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!