Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Muurikka Gasbrännare

(2 produkter)

Brännare till Muurikka för stora och små utomhuskök

Här hittar du gasbrännare till din befintliga utrustning eller för att påbörja uppbyggnaden av ditt alldeles egna utomhuskök.

I Muurikkas sortiment av brännare finns de lite större D400 och D500 med två lågor för bästa möjliga och jämna uppvärmning. Muurikka D400 passar exempelvis bra till deras egna 48 respektive 58 cm stekhällar. Muurikka D500 passar till den stora Muurikka 78 cm. Den lite mindre brännaren D300 har en låga och ingår bland annat i Muurikkas sommarkök. Den fungerar även bra till stekhällarna i 32 och 48 cm samt till Paella 50 cm.

En gas- eller gasolbrännare kan med fördel användas som komplement till, eller istället för grill. Inte minst för dig som vill ha lite större möjligheter med utomhusmatlagningen. Muurikas gasbrännare blir snabbt varma och är sedan enkla att justera efter önskad effekt. Brännarna är utrustade med vindskydd för att skydda lågan från vind och för att hindra den att ta sig utanför.

Laga mat med råvaror direkt från naturen

Att laga mat ute i naturen är en speciell känsla. Att laga mat med gasbrännare och en fin stekhäll gör också att möjligheterna blir många fler än vid exempelvis grillning. Låt dig inspireras av naturen och kanske befinner du dig till och med på en plats där du kan låta omgivningen vara ditt egna skafferi med färska råvaror som till exempel svamp direkt från skogen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!