Muurikka Gasbrännare

(2 produkter)

Brännare till Muurikka för stora och små utomhuskök

Här hittar du gasbrännare till din befintliga utrustning eller för att påbörja uppbyggnaden av ditt alldeles egna utomhuskök.

I Muurikkas sortiment av brännare finns de lite större D400 och D500 med två lågor för bästa möjliga och jämna uppvärmning. Muurikka D400 passar exempelvis bra till deras egna 48 respektive 58 cm stekhällar. Muurikka D500 passar till den stora Muurikka 78 cm. Den lite mindre brännaren D300 har en låga och ingår bland annat i Muurikkas sommarkök. Den fungerar även bra till stekhällarna i 32 och 48 cm samt till Paella 50 cm.

En gas- eller gasolbrännare kan med fördel användas som komplement till, eller istället för grill. Inte minst för dig som vill ha lite större möjligheter med utomhusmatlagningen. Muurikas gasbrännare blir snabbt varma och är sedan enkla att justera efter önskad effekt. Brännarna är utrustade med vindskydd för att skydda lågan från vind och för att hindra den att ta sig utanför.

Laga mat med råvaror direkt från naturen

Att laga mat ute i naturen är en speciell känsla. Att laga mat med gasbrännare och en fin stekhäll gör också att möjligheterna blir många fler än vid exempelvis grillning. Låt dig inspireras av naturen och kanske befinner du dig till och med på en plats där du kan låta omgivningen vara ditt egna skafferi med färska råvaror som till exempel svamp direkt från skogen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!