Muurikka Rökar

(1 produkter)

Rökt mat är en smakupplevelse som är svår att slå. Att röka sin egen mat ute i naturen är dessutom helt i en klass för sig. Observera att det är just utomhus dessa rökar ska användas, och ingen annanstans. Hos oss hittar du flera olika varianter av rökar från Muurikka till ett bra pris.

Vad kan man röka?

Om du gillar rökt mat är det egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad man kan röka, men en klassiker är förstås att röka fisk. Även kyckling och kött är gott att röka, inte minst viltkött. På Muurikkas hemsida hittar du inspirerande recept på rökt mat så du enkelt kommer igång.

El-rök eller röklåda?

Muurikka har flera olika rökar att välja mellan beroende på vad som passar dig. Med en Muurrika El-Rök (1100W eller 1200W) är du inte i behov av gasolbrännare eller öppen eld och kan enkelt röka eller steka till exempel kött, fisk eller grönsaker. Den är färdig att använda som den är och kommer med bruksanvisning och rökspån. Muurikka El-Rök är tillverkad i rostfritt stål och är lätt att rengöra. Den är inte bara en rök som fungerar utan eld, utan går lika bra att använda som utomhusugn.

Muurika röklåda eller rökugn kräver ingen el och kan således användas överallt där det går att göra upp en eld eller där det finns en grill. Röklådan är tillverkad i rostfritt stål. Galler samt plåt medföljer.

Bland Muurikkas olika verktyg för rökning finns också rökbalja, rökcylinder, rökkärl och olika tillbehör som rökspån och grillkorg.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!