Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Muurikka Spice Set - ID: 811325

MuurikkaMuurikka Spice Set

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Muurikka Spice Set från Muurikka

Muurikka Kryddset är ett set spraykryddor som gör din naturvistelse till en smakupplevelse. Passar bra till både kött, fisk, sallad och grönsaker.  Muurika Kryddset levereras i en liten väska med utrymme för tre kryddsprayer. I setet ingår tre sprayer med vitlök-, citron- och basilikasmak. Sprayen använder du smartast innan eller efter tillagning. När kryddorna är slut kan du spara förvaringsväskan och ersätta de gamla kryddorna med nya. 
Matlagning med en äkta Muurikka stekhäll är mer än en bara en måltid - det är en upplevelse. Förutom tradtionella stekhällar står idag det finska varumärket Muurikka för mängd olika produkter och tillbehör för matlagning utomhus.

Mer från Muurikka

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!