Muurikka Stekpannor

(22 produkter)

Muurikka är mest kända för sina klassiska stekhällar, men tillverkar också något mer mobila stekpannor med liknande egenskaper. Hos oss hittar du flertalet alternativ beroende på hur och var maten ska tillagas. Från finska Muurikka finns också en mängd tillbehör till friluftsköket.

Stora möjligheter för utomhusköket

Muurikkas stekpannor kommer med eller utan ben, och i flera olika storlekar. För den lilla utflykten är Muurikka Picknick perfekt för dig som vill kunna göra mer än att grilla korv över elden. Medföljer gör en smart påse som gör att du inte smutsar ned den övriga packningen när det är dags att ge sig av igen. För dig med lite högre krav finns Muurikka Paella och Muurikka Wok i storlekar om 40, 50 och 60 cm. Flera varianter är non-stickbelagda så att inget fastnar. Flera av dessa stekpannor är också så pass djupa att det går utmärkt att tillaga soppor i.

Bra utrustning till ditt mobila kök

En stekpanna är inte för stor och kan få följa med i packningen, såvida du inte ska ut på någon bergsbestigning. Ta med ditt mobila kök, på exempelvis en pulka under vintern så kan du laga magiska måltider mitt ute på fjället.

De flesta av Muurikkas stekpannor är anpassade för matlagning utomhus, till exempel över öppen eld eller med gasbrännare. Olika stekpannor har dock olika egenskaper och användningsområden, så var noga med att läsa vad de är anpassade för innan användning.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!