Kampanj

Mystery RanchHardscrabble

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Hardscrabble från Mystery Ranch

Hardscabble från Mystery Ranch är utrustad med dubbelfront öppning som möjliggör tillgång till väsentliga saker som snacks, strålkastare, solglasögon eller annat som är viktigt att ha lätt tillgång till. Det finns sidokompressionsband och vattenflaskfickor samt dragkedjor på midjebältet för mindre saker du vill komma åt snabbt och ofta.
 • Material: 420D twill rip nylonväv och YKK® blixtlås
 • Två vertikala torpedfickor
 • Kompressionsrem på framsidan för bearbetning av verktyg
 • Hydreringsreservoar kompatibel
 • Vattenflaskfickor 
Egenskaper för Hardscrabble:
Kön: Unisex
Packvolym: 22 L
Vikt: 1100 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 29 x 28 x 53 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Integrerat regnskydd: Nej
Stolfunktion: Nej
Mystery Ranch är en amerikansk ryggsäckstillverkare med lång erfarenhet av professionell bärutustning. Förutom specialanpassade militära ryggsäckar tillverkar varumärket premiummodeller för jakt, outdoor och EDC. Modeller som av många anses höra till det bästa som går att få tag på. Mystery Ranch tillverkar ryggsäckar till de som inspirerar dem. Till de med ett jobb att utföra och uppdrag som kräver bästa bärkomfort, funktion och effektivitet. Kvalité och säkerhet som oavsett uppdrag, inte sviker när det börjar bli tungt. Företagets grundare och designer, Dana Gleason är en legend inom industrin och har sedan 70-talet varit med och utvecklat banbrytande funktioner och ikoniska modeller åt egna och andras varumärken. Från första början har det varit produktdriven design som utgår från en idé med funktionen i fokus.

Mer från Mystery Ranch

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

943.00
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!