Sensamo Control C1814 Wheel 37-622 - ID: A051423

NaitsSensamo Control C1814 Wheel 37-622

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sensamo Control C1814 Wheel 37-622 från Naits

Sensamo Control C1814 Wheel 37-622 är ett cykeldäck för den Skandinaviska vår- och höstsäsongen. Vid låga temperaturer blir gummit hårt på vanliga cykeldäck, och därmed försämras väggreppet och kontrollen. Sensamo Control har en specialtillverkad gummiblandning som upprätthåller flexibilitet och bra grepp, både under låga temperaturer och på vått väglag. Däckets mönster dränerar väta och ger bra kontroll.
 • Däckdimensioner (ETRTO): 37-622
 • Däckdimensioner (tum): 28x1,375
 • Däckdimensioner (fransk): 700x35C
 • Godkänd för elcykel: NEJ
 • Däcktyp: däck för slang
 • Reflekterande sidor: JA
Sedan 1976 har Stians Sport utvecklat, designat, importerat och sålt cyklar i Norden. Idag är företaget Norges största obundna cykeldistributör. Stians Sport är också moderbolag till Merida Sverige. Cykelmärket NAITS är Stians Sport/ Merida Sveriges eget cykelmärke som lanserades till 2019. De flesta andra cykelmärken måste nöja sig med ett internationellt sortiment anpassat för andra marknader. Stians Sport har sedan 80-talet satsat på att ta fram cykelmodeller direkt avsedda för den nordiska marknaden med tanke på de inhemska cyklisternas kvalitetskrav och designanspråk och anpassat för ett krävande klimat. NAITS-cyklar utvecklas med Stians Sports långa erfarenhet från den nordiska cykelmarknaden, täta relationer med de bästa cykelfabrikerna och stora produktionsvolymer som ger låga priser. Fokus på NAITS är på balans mellan attraktivt pris, kvalitet och god funktionalitet i alla led. En NAITS ger dig mycket cykel för pengarna!

Mer från Naits

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!