Narrow Mouth Bottle 1L - ID: A041432

NalgeneNarrow Mouth Bottle 1L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Narrow Mouth Bottle 1L från Nalgene

Nalgene Narrow Mouth 1,0 liter är en slagtålig vattenflaska med smal öppning och läcksäker skruvkork. Nalgene flaskor tar inte bismak och är både ett miljövänligt och hygieniskt alternativ till vanliga PET-flaskor. Denna slagtåliga flaskan klarar från -40 till +100 C och går att köra i diskmaskin. Självklart BPA-fri och tillverkad i USA under absolut högsta kvalitetskontroll med alla möjliga olika kvalitets certifikat.
Egenskaper för Narrow Mouth Bottle 1L:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 89 x 235 mm
Öppningens diameter: 38 mm
Isolerad: Nej
Snabböppning: Nej
Vikt: 168 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Volym: 1000 ml
Nalgene gör vattenflaskor som gör det lätt att bära med sig och drickvatten överallt. Företaget jobbar mycket med kampanjer för att reducera slöseriet med engångvattenflaskor. Ett första steg är att skaffa sig en vattenflaska som kan användas många gånger. Nalgene har kommit att bli ett av världens största märkena för utomhusutrustning. De största äventyrarna använder Nalgene, och med dem många friluftsentusiaster.

Mer från Nalgene

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!