Wide Mouth Bottle 1,4 L - ID: A041536

NalgeneWide Mouth Bottle 1,4 L

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Wide Mouth Bottle 1,4 L från Nalgene

Wide Mouth Bottle 1,4 L är en extra stora Nalgene flaska som rymmer hela 1,4 liter och är grymt praktisk att ha med sig när man behöver ha mycket vätska med sig. Den stora öppningen gör det lätt att fylla på dem med vätska, isbitar eller annat.
Den patenterade korken som är läcksäker tack vare sin V-ringspackning är också en fördel. Måttskalan på sidan gör det enkelt att hålla koll på hur mycket man druckit eller mäta upp t ex 3 dl vatten.

De är BPA-fria och även kända för att de varken tar eller ger smak eller lukt till/från vätskan som förvaras i flaskan. Dessutom är de i princip okrossbara.

 • Tillverkad i extremt tålig Tritan, BPA-fri
 • Materialet tar inte åt sig dålig smak eller lukt
 • Går att diska i maskin, på översta hyllan
 • Klarar temperaturer från -40°C till +100°C
 • Måttskala på utsidan (milliliter)
Egenskaper för Wide Mouth Bottle 1,4 L:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 89 x 285 mm
Öppningens diameter: 63 mm
Isolerad: Nej
Snabböppning: Nej
Vikt: 206 g
Rostfritt stål invändigt: Nej
Rostfritt stål utvändigt: Nej
Volym: 1400 ml
Nalgene gör vattenflaskor som gör det lätt att bära med sig och dricka vatten överallt. Företaget jobbar mycket med kampanjer för att reducera slöseriet med engångvattenflaskor. Ett första steg är att skaffa sig en vattenflaska som kan användas många gånger. Nalgene har kommit att bli ett av världens största märkena för utomhusutrustning. De största äventyrarna använder Nalgene, och med dem många friluftsentusiaster.

Mer från Nalgene

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!