Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Polar Proof - ID: NW221

NikwaxPolar Proof

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Polar Proof från Nikwax

Impregneringsmedel som ger en slitstark yta på fleece och syntetplagg.  Polar Proof åstadkommer en tunn, osynlig men ytterst slitstark beläggning på alla fiber; från dragkedja och tråd till foder och yttertyg.
Plagg som behandlas med Nikwax Polar Proof torkar snabbt, bibehåller sin ventilationsförmåga och håller under våta förhållanden värmen betydligt bättre.

 

Egenskaper:

 • Huvudanvändning: För fleece, syntet mm
 • Volym: 300 ml

 

Egenskaper för Polar Proof:
Räcker till antal plagg: 6 st
Volym: 300 ml
Idén till Nikwax föddes i Kent, Scotland av Nick Brown, som redan vid tio års ålder ofta vandrade med sin pappa. Då han ständigt blev besviken på de impregneringsprodukter han använde för att skydda sina kängor mot vatten bestämde han sig för att göra ett eget recept på impregnering. Vid tjugotvå års ålder började Nick sälja sitt impregneringsvax och resten är historia.

Mer från Nikwax

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!