Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Droid Boa - ID: A062324

NitroDroid Boa

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Droid Boa från Nitro

Droid Boa är snowboardskor för barn från Nitro som passar för de yngre åkarna som vill ha komfort och enkelhet. BOA snabbsnörning systemet gör att du kommer i och ur på nolltid. Snurra några varv på BOA-ratten och sedan är det bara ut och åka. Slitstark sula i EVA samt uttagbar innesko. Droid Boa är en snowboardsko för barn som hjälper deras utveckling i backen och den är enkel att ta på och av att de klarar det själva.
 • Passar nybörjare till medelgod åkare
 • Slitstark sula

Nitro grundades 1990 och är idag ett av Europas största snowboard-varumärken. Det ägs och drivs av människor som verkligen brinner för att åka snowboard. Redan i tidigt stadie har Nitro visat sig vara väldigt innovativa och var först i världen med bland annat twintip och kvinnlig pro modell. Idag är Nitro mer ett helhetsvarumärke än bara en brädtillverkare där man levererar allt från hårdvara, boardbags, backpacks och snowboardkläder.

Mer från Nitro

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!