Nokian

-
Nokians historia startade 1898 då en grupp finska affärsmän grundade företaget Finnish Rubber Works Ltd i Helsingfors. I takt med att produktionen och efterfrågan ökade flyttade de fabriken från Helsingfors till Nokia. För att belysa sitt finska ursprung döptes företaget om till Nokian och inte långt därefter började efterfrågan på deras stövlar öka, succén var ett faktum. Idag säljs de populära gummistövlarna världen över!

Nokian

(7 produkter)

Gummistövlar av hög kvalité

Gummistövlar från Nokian är anpassade efter nordiska väderförhållanden så att du ska slippa frysa om fötterna, trots dåligt väder. Sedan starten har stora delar av stöveln producerats för hand, detta för att stöveln ska ha bästa möjliga passform. Det krävs gedigen kunskap för att kunna producera gummistövlar av kvalité, något som Nokian har. Därför bör ett par stövlar från Nokian vara ditt självklara val när du ska köpa gummistövlar.

Hitta din favorit

På Outnorth hittar du ett blandat sortiment av gummistövlar från Nokian. Välj bland flera olika färger och designs för både herr och dam. Investera i ett par klassiska gummistövlar som kan vara dina trogna följeslagare år ut och år in.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!