Sleepyhero - ID: A031145

NomadSleepyhero

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sleepyhero från Nomad

Sleepyhero är en färgstark och mycket funktionell sovsäck från Nomad, som passar barn mellan 3 och 8 år. Sovsäcken är så pass isolerad att den passar bra i mildare väder på våren och hösten, men även på övernattningen hos vännerna. Sovsäcken är även fodrad med ett bomulls material för mjuk komfort, och har ett 2-vägs blixtlås för smidig ventilation.
 • Kan kopplas ihop med en likadan sovsäck
 • Packpåse ingår
 • Packstorlek: 22 x 35 cm
 • Storlek: 160 x 70 cm
Egenskaper för Sleepyhero:
Vikt: 1400 g
Nomad är ett holländskt märke med rötter i den lilla staden Zevenaar. År 1965 utvecklade ett svenskt företag en ny produktionslinje för syntetiska sovsäckar och täcken i Nederländerna, då under namnet Polydaun. Redan på 60-talet valde de att göra färgglada produkter och blev snabbt störst i Europa på sovsäckar. Några år senare föddes Nomad med samma grundtanke och idag producerar de högkvalitativa sovsäckar, liggunderlag, tält, väskor och tillbehör för utomhusfolk.

Mer från Nomad

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!