Non-stop dogwearFreemotion Harness

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Freemotion Harness från Non-stop dogwear

Freemotion harness är en sele framtagen av hundkörare för hundkörare. Selen används världen över av hundkörare på elitnivå Med en Freemotion sele kan hunden utnyttja hela sin dragpotential utan att hindra naturlig andning och rörelse. Den är utvecklat med tanke på att dragpunkten är högre än hunden vid exempelvis skidåkning och cykling. Freemotion ställs enkelt in med en rem på varje sida av selen som gör att den sitter ergonomiskt på hundens kropp. Testa om selen passar genom att placera två fingrar mellan selen och hundens nacke. Elastiska stroppar ingår ej.
Non-stop dogwear är ett norskt företag som tillverkar innovativ hundutrustning som är designade ur hundens perspektiv. Allt med målet att hjälpa hunden att nå sin fulla potential. Eftersom en aktiv hund är en lycklig hund.

Mer från Non-stop dogwear

Visa alla Hundselar & Hundhalsband

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!