Protector Snow (Male) - ID: A062967

Non-stop dogwearProtector Snow (Male)

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Protector Snow (Male) från Non-stop dogwear

Protector Snow är en heltäckande dräkt i tunt och elastiskt tyg. Dräkten skyddar hundar vid aktiviteter med snö, is, kyla och vind. Dräkten är åtsittande och ska sitta tätt, det elastiska tyget ger hunden stor rörelsefrihet och är idealisk för användning i bergen eller arktiska spår. Det ska inte användas i skog för då riskerade du att repa tyget. Var medveten om att dräkten ska sitta hårt och att benen inte är för långa. Protector Snow finns i två varianter, tikar & hanar. Den oranga färgen och reflekterande ränder gör dräkten otroligt bra synlig.

Eftersom varje hund har olika anatomi är det möjligt att justera öppningen bak på Protector Snow. Detta görs enkelt genom att klippa ner tyget till en av flera insatta sömmar. Den kan helt utvidgas med 5 cm.

 • Reflekerand söm fram
 • Reflekterande Logo tryck
 • Öppning på ryggen

Non-stop dogwear är ett norskt företag som tillverkar innovativ hundutrustning som är designade ur hundens perspektiv. Allt med målet att hjälpa hunden att nå sin fulla potential. Eftersom en aktiv hund är en lycklig hund.

Mer från Non-stop dogwear

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!