Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Premium från Nordic Pocket Saw

Premium från Nordic Pocket Saw är en mer klassisk och robust version för den som är för svenskt naturmaterial av högsta kvalitét. Lädret kommer från Tärnsjö garveri som endast använder ekologiskt läder levererat av lokala svenska bönder. Sågkedjans längd, prestanda och kvalité är samma som för Originalversionen.
Då läder är ett naturmaterial kräver Premium något större underhåll. Användaren rekommenderas att smörja lädret för att minimera risken för sprickor. En väl omhändertagen Premium kommer med tiden uppvisa en vacker patina samtidigt som livslängden ökar. Eftersom läder är ett naturligt material är det normalt att handtagen töjs något vid användning.  
 
För att nyttja Premium år efter år rekommenderas användaren att hålla kedjan ren, smörja den med klassisk kedjeolja och slipa den med en 4 mm rundfil. Nordic Pocket Saw Premium tillverkas i brunt läder och har 5 års garanti.
 • Höjd: 42 mm
 • Längd: 115 mm
 • Bredd: 100 mm
 • Vikt: 229.00 g
Egenskaper för Premium:
Redskap: Såg
Totallängd: 115 mm
Vikt: 229 g
Nordic Pocket Saw tror på en aktiv livsstil ute i naturen, och för att du ska kunna njuta av vårt krävande nordiska friluftsliv behövs produkter anpassade för tuffa förhållanden. Det ställer höga krav på funktion, design och kvalitet. Nordic Pocket Saws vision är att erbjuda produkter anpassade för dessa förhållanden, utvecklade med användaren i fokus och med målet att göra ditt friluftsliv enklare.

Mer från Nordic Pocket Saw

Visa alla Övriga verktyg & redskap

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!