Voss 20 PU Tarp - ID: A056316

NordiskVoss 20 PU Tarp

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Voss 20 PU Tarp från Nordisk

Voss 20 PU Tarp är en hållbar och mångsidig tarp från Noridsk som kan användas som fristående skydd, för att addera ett extra skyddat utrymme i ditt läger eller för att förlänga tältets yta beroende på form och storlek. Den kvadratisk formen gör att det passar bra i många olika konstellationer. Tarpen har flera fästpunkter; både längs kanten och på ytan, vilket möjliggör uppställning med vandringsstavar, korglinor eller liknande.
 • Liten packstorlek
 • Förstärkta kanter med fickor
Egenskaper för Voss 20 PU Tarp:
Yttermått längd x bredd: 460 x 430 cm
Vikt: 1750 kg
Vattenpelare på ytterduk: 3000 mm
Yttertältsväv: Polyester
Tjocklek yttertältsväv: 68 D
Beläggning yttertältsväv: Polyuretan
Nordisk är ett outdoor-varumärke som är baserat på skandinaviska värderingar som uppriktighet, enkelhet, humor och ren funktionell design. Nordisk har ett starkt fokus på utveckling av högkvalitativ utrustning för krävande friluftsanvändaren - allt binds samman av samstämmighet och engagemang.

Mer från Nordisk

Visa alla Tarpar & Vindskydd

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!