Lofoten 30 L Pack - ID: A069507

NorrønaLofoten 30 L Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Lofoten 30 L Pack från Norrøna

Lofoten 30 L Pack från Norrøna är en slitstark skidryggsäck som kan bära allt du kan tänkas behöva under freeride-åkningen. Ryggsäcken har stort huvudfack, rymliga fickor upptill, ett eget fack för lavinutrustningen och ett lättillgängligt fack i botten där stegjärn och rep kan förvaras. Du kan fästa dina skidor eller snowboard antingen på sidan av ryggsäcken eller mitt på. Huvudfacket kommer du lätt in i genom en dragkedjeförsedd öppning på baksidan. Invändigt finns en förberedd ficka för vätskeblåsa som är kopplad till en tunnel längs med ena axelremmen. Topplocket är rymligt för att du ska kunna förvara mindre utrustning som du behöver snabbt. Ett nät till hjälmen medföljer och detta nätet kan fästas på framsidan eller i botten. Nätet hindrar snö från att ta sig in i hjälmen. Ryggsäcken är tillverkad i slitstark 320 D återvunnen nylon (EcoNyl) med PU beläggning 20 000 och dragkedjorna är vattenresistenta. Laminerade detaljer ger ryggsäcken extra skydd och ett snyggt utseende. Ryggsäcken har förstärkts med aluminiumram för att göra den mer stabil och bekväm när du bär mycket packning. Andra smarta funktioner är kompressionsremmar i sidorna, två fästen för isyxa, värmande och formande ryggpanel, höftbälte med ficka och bröstrem. Du kan gömma remmarna om du vill använda ryggsäcken till vardags också.
Egenskaper för Lofoten 30 L Pack:
Packvolym: 30 L
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Fast Topplock
Bottenöppning: Ja
Ryggöppning: Ja
Organizer: Nej
Kvalitet, funktion, hållbarhet och design sedan 1929. Norrøna är ett familjeägt norskt friluftsföretag grundat år 1929. Vi drivs av behovet hos polarforskare, freeride-skidåkare, bergsklättrare och äventyrare och tillverkar högkvalitativ utomhusutrustning med naturen som laboratorium. Vår vision är Välkommen till naturen. Naturen är vår motivation, vår lekplats och drivkraften i det vi gör. Inspirerade av den oförutsägbara och magiska vildmarken i Norge är vårt uppdrag att skapa avancerade produkter som är så enkla som möjligt men med alla viktiga funktioner, så att alla kan njuta av naturen. Vårt arv - År 1929 började utomhusentusiasten Jørgen Jørgensen sin resa för att skapa de ultimata utomhusprodukterna. Idag, fyra generationer senare, är Norrøna fortfarande ett familjeägt norskt företag. Grundat på kärleken till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från början. Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är att utgå från en hållbar plattform och att varje dag sträva efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem. Vårt testteam - Sedan starten har vår filosofi varit att omfamna kunskapen och erfarenheten hos dem som står i centrum. Det är därför vi alltid jobbar nära vårt mångsidiga team bestående av ambassadörer, testare och äventyrare när vi utvecklar våra produkter. Många av våra stilar är ett direkt resultat av det nära samarbetet och de långa processerna för att säkerställa att vi utrustar dem och dig med funktionella och högkvalitativa produkter. Vårt hantverk - Hantverket i produktutvecklingen har alltid varit en viktig grund. Från koncept till skapelse är alla produkter utformade internt på Norrøna strax utanför Oslo, Norge. De flesta av våra produkter har en treårig designprocess som möjliggör timmar av tester, justeringar, tester och mer justeringar innan de slutligen är redo för äventyr med sina nya ägare. Vårt ansvar - Som ett företag grundat på kärlek till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från starten. Etisk handel och hållbarhet är avgörande i alla delar av vår leveranskedja. Våra processer är helt transparenta och vi fortsätter kontinuerligt att minska vår miljöpåverkan och skapa en positiv inverkan. "Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är utifrån en hållbar plattform och varje dag strävar vi efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem." Jørgen Jørgensen

Mer från Norrøna

Visa alla Skidryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!