HÖSTFEST!      Dam    Herr    Barn    Allt

Men's Falketind Flex1 Heavy Duty Pants - ID: A064933

Nyhet!

NorrønaMen's Falketind Flex1 Heavy Duty Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Falketind Flex1 Heavy Duty Pants från Norrøna

Men's Falketind Flex1 Heavy Duty Pants från Norrøna är funktionella och slitstarka friluftsbyxor för herrar, som kombinerar hållbart skydd med hög komfort och ventilation. Byxorna är tillverkade av återvunnet, flexibelt flex™1 polyestertyg med förstärkningar vid knäna, sätet och framsidan på benet. Det säkerställer en stor rörelsefrihet samtidigt som du är skyddad när vinden ökar eller vid lätta skurar. Längs med sidorna löper en tvåvägsdragkedja från midjan och hela vägen ned så att du kan anpassa byxorna efter dina behov. Den övre halvan från höften till knät är en öppen konstruktion fodrad med nät, medan nederdelen är fodrad med tyg som en klassisk kil. Det möjliggör även en bredare passform från knät och ned eller en bredare passform över hela byxorna med hjälp av ventilationen upptill. Du kan också dra åt benslutet med kardborrjusteringen om du vill ha en smalare passform. Andra funktioner är ett midjesystem med anpassad passform, två handfickor, en dold kängkrok och en praktisk benficka.
 • Custom-Fit Waist System™ låter dig anpassa midjans passform efter just din kropp
 • Förböjda knän
 • Förstärkning över sätet, knäna och framsidan
 • Stretchmaterial över sätet och knäna
 • Dragkedjor för ventilering med mesh bakom
 • Benslut med kardborrejustering
 • Bälteshällor
 • Vindresistent
Egenskaper för Men's Falketind Flex1 Heavy Duty Pants:
Justering i benslut: Ja
Huvudmaterial: Polyester
Kängkrok: Ja
Passar för: Vår/Sommar/Höst (5 till -10ºC)
Rålängd: Nej
Zip-off: Nej
Ventilation: Ja
Membran: Nej
Vindtäta: Nej
Foder: Ofodrade
Antal fickor: 3 st
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Antal bakfickor: 0 st
Antal benfickor: 1 st
Antal framfickor: 2 st
Kvalitet, funktion, hållbarhet och design sedan 1929. Norrøna är ett familjeägt norskt friluftsföretag grundat år 1929. Vi drivs av behovet hos polarforskare, freeride-skidåkare, bergsklättrare och äventyrare och tillverkar högkvalitativ utomhusutrustning med naturen som laboratorium. Vår vision är Välkommen till naturen. Naturen är vår motivation, vår lekplats och drivkraften i det vi gör. Inspirerade av den oförutsägbara och magiska vildmarken i Norge är vårt uppdrag att skapa avancerade produkter som är så enkla som möjligt men med alla viktiga funktioner, så att alla kan njuta av naturen. Vårt arv - År 1929 började utomhusentusiasten Jørgen Jørgensen sin resa för att skapa de ultimata utomhusprodukterna. Idag, fyra generationer senare, är Norrøna fortfarande ett familjeägt norskt företag. Grundat på kärleken till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från början. Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är att utgå från en hållbar plattform och att varje dag sträva efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem. Vårt testteam - Sedan starten har vår filosofi varit att omfamna kunskapen och erfarenheten hos dem som står i centrum. Det är därför vi alltid jobbar nära vårt mångsidiga team bestående av ambassadörer, testare och äventyrare när vi utvecklar våra produkter. Många av våra stilar är ett direkt resultat av det nära samarbetet och de långa processerna för att säkerställa att vi utrustar dem och dig med funktionella och högkvalitativa produkter. Vårt hantverk - Hantverket i produktutvecklingen har alltid varit en viktig grund. Från koncept till skapelse är alla produkter utformade internt på Norrøna strax utanför Oslo, Norge. De flesta av våra produkter har en treårig designprocess som möjliggör timmar av tester, justeringar, tester och mer justeringar innan de slutligen är redo för äventyr med sina nya ägare. Vårt ansvar - Som ett företag grundat på kärlek till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från starten. Etisk handel och hållbarhet är avgörande i alla delar av vår leveranskedja. Våra processer är helt transparenta och vi fortsätter kontinuerligt att minska vår miljöpåverkan och skapa en positiv inverkan. "Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är utifrån en hållbar plattform och varje dag strävar vi efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem." Jørgen Jørgensen

Mer från Norrøna

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!