Norrøna Falketind

(136 produkter)

Klädserien Falketind från Norröna är speciellt framtagen för att klara alla utmaningar som naturen erbjuder, oavsett vilket väder eller vilken årstid som råder. Om man ska beskriva serien med ett ord så är det mångsidighet. Plaggen fungerar nämligen lika bra för vandring och klättring som för cykling och skidåkning. Användningsområdena är med andra ord många och eftersom alla produktioner från Falketind dessutom är rysligt snygga så passar de även utmärkt att använda till vardags.

Många produkter ur serien Falketind är färgglada och finns i flera olika modeller för att passa både kvinnor och män. I serien hittar du förutom jackor, tröjor och byxor även vantar, ryggsäckar och shorts i olika utföranden.

Gore-Tex jacka från Falketind

En av Falketinds mest populära jackor är deras Gore-Tex jacka. Den är vattentät, reducerar kondens och ger optimal rörelsefrihet i alla lägen. Det bästa med jackan är att den kan användas året om, både när du vandrar på sommaren och när du åker skidor på vintern. Den praktiska luvan kan användas tillsamman med hjälp och går även att justera vilket ger en optimal passform som ger skydd mot både vind och vatten.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!