Norrøna Jackor

(210 produkter)

Norrönas jackor, anoraker och parkas andas och skyddar dig mot väder och vind. /29 Cotton Jacket är det perfekta allvädersjacka och /29 Primaloft Parka är perfekt för vintern. Behöver du en vindtät jacka är Svalbard Flex2 jackan för dig. Norröna Lofoten i GORE-TEX är vattentät och perfekt för friåkning i snön i bergen. För att träna och vandra har vi den lätta och flexibla Bitihorn Aero 100 som lätt får plats i ryggsäcken. Vad du än behöver en jacka så har Norröna utvecklat tekniken för att skapa jackan som passar din aktivitet och vardag. Beställ din Norröna jacka här!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!