Røldal Gore-tex Insulated Park - ID: A061122

NorrønaRøldal Gore-tex Insulated Park

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Røldal Gore-tex Insulated Park från Norrøna

Røldal Gore-tex Insulated Park är en parkasjackasom är den varmaste skid- och snowboardjackan i hela Norrönas sortiment. Designen bygger på den klassiska parkasjackan, men med en twist.

Den isolerade røldal-parkasjackan i Gore-Tex är ett självklart val för skidåkare i jakt på en varm, isolerad och vattentät jacka som fungerar lika bra i bergen som i andra sammanhang.

Det är en komplett freeride-jacka som skyddar mot väder och vind i en stilren och elegant modell som håller dig varm och snygg under årets kalla dagar.

Parkasjackan är den varmaste skid- och snowboardjackan i hela vårt sortiment. Designen bygger på den klassiska parkasjackan, men med vår egen knorr. Den är tillverkad i återvunnen 60D Gore-Tex® i två lager med ylleliknande struktur, fodrad med ett återvunnet polyestertyg med präglat mönster och isolerad med PrimaLoft® Silver ECO.

Viktiga freeridefunktioner är bl.a. ventilation som löper diagonalt från framsidan till sidan, en bröstficka med putsduk för glasögon, handvärmningsfickor med fleecefoder, handledsvärmare, snölås med Snap and Seal™-system, en huva som är anpassad för en hjälm med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering, innerficka och justering i nederkant.

Det är en varm höftlång parkasjacka med hög funktionalitet som tveklöst blir en viktig del av din utrustning för kalla väderförhållanden.


MAIN
FABRIC:

FACE: 100% POLYAMIDE2ND FABRIC:

100% POLYESTER3RD FABRIC:

85% POLYAMIDE, 15% ELASTANELINING:

100% POLYESTERLINING:

100% POLYESTER
Egenskaper för Røldal Gore-tex Insulated Park:
Vattentät: Ja
Membran: GORE-TEX
Foder: Lättfodrade
Membranteknik: 2-lagers
Kvalitet, funktion, hållbarhet och design sedan 1929. Norrøna är ett familjeägt norskt friluftsföretag grundat år 1929. Vi drivs av behovet hos polarforskare, freeride-skidåkare, bergsklättrare och äventyrare och tillverkar högkvalitativ utomhusutrustning med naturen som laboratorium. Vår vision är Välkommen till naturen. Naturen är vår motivation, vår lekplats och drivkraften i det vi gör. Inspirerade av den oförutsägbara och magiska vildmarken i Norge är vårt uppdrag att skapa avancerade produkter som är så enkla som möjligt men med alla viktiga funktioner, så att alla kan njuta av naturen. Vårt arv - År 1929 började utomhusentusiasten Jørgen Jørgensen sin resa för att skapa de ultimata utomhusprodukterna. Idag, fyra generationer senare, är Norrøna fortfarande ett familjeägt norskt företag. Grundat på kärleken till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från början. Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är att utgå från en hållbar plattform och att varje dag sträva efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem. Vårt testteam - Sedan starten har vår filosofi varit att omfamna kunskapen och erfarenheten hos dem som står i centrum. Det är därför vi alltid jobbar nära vårt mångsidiga team bestående av ambassadörer, testare och äventyrare när vi utvecklar våra produkter. Många av våra stilar är ett direkt resultat av det nära samarbetet och de långa processerna för att säkerställa att vi utrustar dem och dig med funktionella och högkvalitativa produkter. Vårt hantverk - Hantverket i produktutvecklingen har alltid varit en viktig grund. Från koncept till skapelse är alla produkter utformade internt på Norrøna strax utanför Oslo, Norge. De flesta av våra produkter har en treårig designprocess som möjliggör timmar av tester, justeringar, tester och mer justeringar innan de slutligen är redo för äventyr med sina nya ägare. Vårt ansvar - Som ett företag grundat på kärlek till naturen har miljöansvaret funnits i vårt DNA ända från starten. Etisk handel och hållbarhet är avgörande i alla delar av vår leveranskedja. Våra processer är helt transparenta och vi fortsätter kontinuerligt att minska vår miljöpåverkan och skapa en positiv inverkan. "Vi tror att det enda sättet att driva ett företag är utifrån en hållbar plattform och varje dag strävar vi efter att förbättra, utforska och inspirera för att skydda vårt hem." Jørgen Jørgensen

Mer från Norrøna

Visa alla Skidjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!