Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

NRS upplåsbara brädor är till för paddelsurfing, en relativt ny träningsform som snabbt blivit populär världen över. Paddelsurfing är ett alternativ till traditionell surfing och härstammar från 1950-talet. Då använde surfinstruktörer paddlarna som hjälp när de skulle ta sig runt i vattnet med sina elever. Det är dock under 2000-talet som intresset för paddelsurfing tog fart på riktigt.

Om du vill upptäcka skärgårdens vågor från din bräda eller glida fram genom kanaler och njuta av naturen är det möjligt med en paddelbräda från NRS. Vi har olika modeller för dig att välja mellan, allt beroende på tycke och smak.

Paddelsurfing

Paddelsurfing utförs stående på en surfbräda som liknar en longboard och tar dig fram med en lång paddel. En paddelbräda är något bredare och tjockare än en surfbräda vilket ger bättre flytförmåga och stabilitet. Paddelsurfing är en rolig aktivitet att göra tillsammans med familjen eller vänner och garanterar dig ett roligt och lite annorlunda äventyr.

Earl 4 SUP

En bräda i sortimentet från NRS är Earl 4 SUP. En mångsidig paddel board som du själv pumpar upp till ett tryck av 15 psi. Uppblåst har brädan samma prestanda som en hård bräda, men betydligt mer funktionell då den utan luft kan rullas ihop och förvaras i begränsade utrymmen. Earl 4 SUP kan bära en paddlare upp till hundra kilo.

Om du inte har provat paddelsurfing ännu rekommenderar vi dig verkligen att testa! Har du frågor kring vilken bräda som passar dig bäst, tveka inte att höra av dig till oss på kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!