EA Binding - ID: A045102

OAC SkiEA Binding

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om EA Binding från OAC Ski

Ea Binding från OAC är ett par flexibla bindningar för turskidåkning. Enkla att ta på även med handskar. Det viktigaste är att kängans bottensula inte är för styv och kan ledigt flexa med i varje rörelse, detta för att ge en mjuk och följsam rörelse som inte tvingar bakåt kängan ur dess läge. Känga av Sorel Typ är att föredra, men flertalet av marknadens vinter och vandringskängor fungerar alldeles utmärkt så länge flexet finns. OAC har valt de mest pålitliga materialen som fungerar i även de mest påfrestande situationerna. Den tjocka flexplattan tillsammans med ledmekanismen ger dig en bra skidkänsla och stabilitet i sidled. EA passar de flesta storlekar från 24-38cm sula.
 • NN 75 screw pattern
 • Vikt: 1050g/par
Egenskaper för EA Binding:
Skistopper: Nej
Vikt: 1000 g
På OAC Finland har de sammanfört sin kunskap om skidsamansättning och forskning kring skidor med ett gediget kunnande, entusiasm och den senaste tekniken. Tillsammans har de skapat en helt ny typ av skidor för obegränsad tillgång till terrängen.

Mer från OAC Ski

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!