Easy Adjust Ea Bindningar - ID: A027978

OAC SkiEasy Adjust Ea Bindningar

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Easy Adjust Ea Bindningar från OAC Ski

Easy Adjust Ea Bindningar är ett par flexibla turskidbindningar från OAC. Enkla att ta på även med handskar och passar de flesta vandingskängorna på marknaden. OAC EA-bindningen fungerar med de flesta, på marknaden, förekommande kängor i alla väderförhållanden. OAC har valt de mest pålitliga materialen som fungerar i även de mest påfrestande situationerna. Den tjocka flexplattan tillsammans med ledmekanismen ger dig en bra skidkänsla och stabilitet i sidled. EA passar de flesta storlekar från 24-38cm sula.
Egenskaper för Easy Adjust Ea Bindningar:
Skistopper: Nej
Vikt: 1000 g
På OAC Finland har de sammanfört sin kunskap om skidsamansättning och forskning kring skidor med ett gediget kunnande, entusiasm och den senaste tekniken. Tillsammans har de skapat en helt ny typ av skidor för obegränsad tillgång till terrängen.

Mer från OAC Ski

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!